De mica en mica...

De mica en mica...
Xerrades-Tallers-Espais familiars-Orientació per educadors ,educadores i persones vinculades amb l'àmbit de la infància i l'adolescència.

jueves, 30 de junio de 2011

Esferodinamia per famílies, taller interactiu , dinàmic i divertit per nens, nenes i adults


Actualment,els espais per a compartir amb la familia s´han reduït cada cop més i els adults viuen el seu rol de pares moltes vegades amb sentiments que els hi creen malestar. Els nens, d´altra banda, manifesten indirectament aquests malestars que reben del seu entorn a través del nerviosisme, falta d’atenció, problemes de comunicació,…
Per a famílies amb nens a partir de 4 anys. Aquest taller proposa als pares i mares una sèrie d’activitats fàcils i divertides que poden incorporar en la seva vida quotidiana amb els seus fills, a fi de refermar els vincles afectius i laconfiança mútua desde el sentiment d’alegria que comporta jugar tots plegats
L’esferodinamia per les families pretèn transmetre la tècnica i a la vegada aprofitar el moment d´aprenentatge comú per a reforçar i millorar la relació entre els nens i els seus pares.
El benestar general dels nens depèn en gran mesura del benestar general dels adults que els envolten. Aquesta tècnica aporta eines i valors per augmentar aquest benestar tant pels pares com pels nens. En una classe per families, els nens reben els efectes positius d´aquesta tècnica: per una banda gaudeixen del contacte amb els pares i per l´altre reben indirectament els efectes positius que jugar amb pilotes i el fet de relaxar-se aporta als seus pares.

Durant aquesta curs , vam fer un taller d'esferofamílies molt divertit a l'escola de Blancafort!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario