De mica en mica...

De mica en mica...
Xerrades-Tallers-Espais familiars-Orientació per educadors ,educadores i persones vinculades amb l'àmbit de la infància i l'adolescència.

lunes, 1 de noviembre de 2010

Temps de jugar....


JUGUEM? Jugant s’aprèn a viure.
El joc com a eina educativa












Tots els pares i les mares coneixem la importància del joc com a un dels elements clau en el desenvolupament dels infants. Es tracta d’una activitat natural intrínseca a la pròpia infància, que enriqueix a les persones al llarg de tota la seva vida. Mitjançant el joc, descobrim el nostre entorn, ens ajuda a créixer i a relacionar-nos amb els altres.

Jugar en família és una experiència que permet als pares i mares, i fills i filles a compartir temps i gaudir de la companyia mútua , tot establint l’espai adient per aprendre i compartir.

En aquesta xerrada aportarem eines i recursos pràctics , donant a conèixer als pares i mares el joc com a eina educativa i de relació amb els seus fills i filles , incidint en els beneficis concrets que el joc aporta a tota la família.

Reflexionarem entorn al consum responsable i adequat a cada edat, facilitarem recursos
de jocs per a nenes i nenes de 3 a 12 anys i estratègies adients per a motivar aquesta activitat en família, atenent les característiques i interessos dels seus fills i filles.










No hay comentarios:

Publicar un comentario